PolskiAngielski
1 » Recenzje2

Recenzje

poszewki na poduszki

poszewki na poduszki dekoracyjne

Ocena produktu 5/5

Świstak jest po prostu ekstra! Każdy pyta mnie gdzie kupiłam taką oryginalną poszewkę! Na prawdę warto :)

Autor recenzji: Karola
Data napisania recenzji: 09-05-2018

poszewki na poduszki

poszewki na poduszki dekoracyjne

Ocena produktu 5/5

Kupiłam poszewkę dla mamy. Była bardzo uradowana prezentem. Śliczny haft i solidny materiał!

Autor recenzji: Ida
Data napisania recenzji: 09-05-2018

poduszka na walentynki

poduszka serce

Ocena produktu 5/5

Serce okazało się super! Narzeczona zadowolona :)

Autor recenzji: Maciek
Data napisania recenzji: 09-05-2018

poduszka na walentynki

poduszka serce

Ocena produktu 5/5

Poduszka fajna na prezent dla żony :) Na prawdę serce jest duże i robi tak samo duże wrażenie :)

Autor recenzji: Łukasz
Data napisania recenzji: 09-05-2018

poduszka ozdobna

Poduszka ozdobna

Ocena produktu 5/5

Sklep poleciła mi koleżanka i miała rację! Bardzo dobre produkty i dokładnie wykonane! Poduszki z futerka są śliczne!

Autor recenzji: Ala
Data napisania recenzji: 09-05-2018

poduszka ozdobna

Poduszka ozdobna

Ocena produktu 5/5

Super kolory futerek! Solidne i ładne, polecam :)

Autor recenzji: Wera
Data napisania recenzji: 09-05-2018

poduszki dekoracyjne do salonu

Poduszka futrzana

Ocena produktu 5/5

Futrzane poduchy pasują do mojego salonu. Po pierwsze bardzo dobry gatunek futerka, które można nawet wyczesać zwykłą szczotką i nie wyłazi. Po drugie są efektowne i elegancko wyglądają :)

Autor recenzji: Ula
Data napisania recenzji: 09-05-2018

poszewki ozdobne

Poszewki dekoracyjne

Ocena produktu 5/5

Ładne poszewki warte swojej ceny :) Bardzo dobre wykonanie i na prawdę mocny materiał.

Autor recenzji: Sylwia
Data napisania recenzji: 09-05-2018

Sól Bocheńska z Kwiatami Wrzosu

Sól Bocheńska z Kwiatami Wrzosu

Ocena produktu 5/5

Sól z wrzosem bardzo przypadła mi do gustu :) Skóra po kąpieli jest miękka i delikatna, a doznania po takiej niebanalnej kąpieli świetne :)

Autor recenzji: Pati
Data napisania recenzji: 09-05-2018

mydło z bzem

Naturalne mydełko z koziego mleka z kwiatami bzu

Ocena produktu 5/5

Oczarował mnie piękny zapach bzu i na pewno tutaj jeszcze wrócę! Duża kostka mydła w której widać kwiaty bzu, coś pięknego! :)

Autor recenzji: Katarzyna
Data napisania recenzji: 09-05-2018


Oprogramowanie sklepu shopGold.pl